WINGE-WIE?

Wat ik doe? Vrij weinig hetzelfde en heel veel anders.

De wereld elke dag een klein beetje mooier maken is mijn missie. Ooit begonnen als interieurontwerper, maar al snel overgestapt naar de grafische vormgeving. Gestart aan een media-opleiding met de droom om tijdschriften te maken. Al snel kwam ik erachter dat de snelle online wereld mij meer trok. Na even geproefd te hebben aan het bedrijfsleven kwam ik erachter hoe een bedrijf werkt, maar vooral ook wat niet werkt. Snel werd het duidelijk dat de tijd was aangebroken om mijn eigen ondernemersdroom na te gaan jagen.

Het opzetten van een bedrijf, het ontwerpen en publiceren van een website, het is een enorme onderneming. Traditionele ontwerpprocessen kunnen maanden duren, met eindeloze e-mails heen en weer, technische frustraties, miscommunicatie en een hoge rekening achteraf.

Daarom ben ik gestart met Wingerien.com, om jou te helpen met online rocken. Door dit snelle, leuke en verfrissende proces staat jouw website binnen no time live. Dus hier is de deal: ik de stress en jij de shine. Koffie dan maar?


HET TEAM

Een getalenteerd team creatievelingen.

Met een remote team functioneren we als een volledig bureau en gaan we met elkaar om als vrienden. Met elk een unieke vaardigheid en een grote pot koffie maken we samen de mooiste projecten.


WAAR IK VOOR STA

01

Verschil maakt uniek.

Ik luister, observeer en stel vragen om aan het licht te brengen waarin jij verschilt. Dit legt de fundering voor de creatieve richting, een solide basis voor de branding. Door te bouwen op een ijzersterke fundering staat je merk komende jaren stevig in de markt.

02

Simpel is subliem.

Hoe complexer jouw bedrijf is, hoe meer we moeten streven naar dingen die sterk, voor de hand liggend en essentieel zijn. Het geleidelijk weggooien van alles dat niet past bij jouw merk is de basis van sterke branding. We beginnen met veel en eindigen met weinig, we maken de essentie van het merk zichtbaar.

03

Ontwerp is emotie.

Ja, ontwerp moet functioneel en zinvol zijn. Maar bovenal willen we een spontane emotie opwekken. Merken zijn net mensen: alleen degene die ons raken tellen écht mee. Ik help jou met het creëeren van een vonk die de nieuwsgierigheid ontsteekt bij jouw ideale doelgroep.

04

Aandacht voor detail.

Ik besteed bijzonder veel aandacht aan detail, details maken het verschil tussen een goed uitgevoerde opdracht en een opmerkelijke ervaring. Ik ontwerp met toewijding een op maat gemaakte oplossing. Met oog voor detail, kennis van techniek en een ambachtelijke benadering van mijn vak werk ik aan elk ontwerp.