Wat ik doe? Weinig hetzelfde en heel veel anders.

Via veel omwegen via interieur, marketing en communicatie rolde ik het bedrijfsleven in. Daar leerde ik hoe ik niet wil werken, binnen de vier witte muren mij elke dag verantwoorden aan een klein leger managers – dat nooit meer.

Gelukkig kreeg ik de kans om voor een restaurant de branding en website te ontwerpen, daar ging ik weer ‘aan’. Dat vuurtje is nooit meer gedoofd en heeft mij het vertrouwen gegeven mijn baan op te zeggen.

Ik gooide mijn ontslagbrief op tafel en het roer om: het was tijd om ondernemers wél echt blij te maken met voorbeeldige online branding en mijn ondernemersdroom na te jagen. Gebaande paden en doen wat iedereen doet is veilig, maar niet vernieuwend. Daarom doe ik het anders en laat ik je zien hoe het ook kan.

Met knikkende knieën een sprong in het diepe. Oh en wat was dat het waard! De meest fantastische ondernemers kloppen bij mij aan met een prachtig bedrijf en geven mij het vertrouwen om het plaatje compleet te maken.

Ik laat je klanten zien in beelden wat jij mij verteld over het bedrijf in woorden. In een oogopslag wordt voor de (potentiële) klant duidelijk waarom ze bij jou moeten aankloppen.

Ik wil je graag ontmoeten

Verschil maakt uniek

Ik luister, observeer en stel vragen om aan het licht te brengen waarin jij verschilt. Dit legt de fundering voor de creatieve richting, een solide basis voor de branding. Door te bouwen op een ijzersterke fundering staat je merk komende jaren stevig in de markt.

Simpel is subliem

Hoe complexer jouw bedrijf is, hoe meer we moeten streven naar dingen die sterk, voor de hand liggend en essentieel zijn. Het geleidelijk weggooien van alles dat niet past bij jouw merk is de basis van sterke branding. We beginnen met veel en eindigen met weinig, we maken de essentie van het merk zichtbaar.

Ontwerp is emotie

Ja, ontwerp moet functioneel en zinvol zijn. Maar bovenal willen we een spontane emotie opwekken. Merken zijn net mensen: alleen degene die ons raken tellen écht mee. Ik help jou met het creëeren van een vonk die de nieuwsgierigheid ontsteekt bij jouw ideale doelgroep.

Aandacht voor detail

Ik besteed bijzonder veel aandacht aan detail, details maken het verschil tussen een goed uitgevoerde opdracht en een opmerkelijke ervaring. Ik ontwerp met toewijding een op maat gemaakte oplossing. Met oog voor detail, kennis van techniek en een ambachtelijke benadering van mijn vak werk ik aan elk ontwerp.