Ben je klaar voor authentieke branding?

Je wil samen op zoek naar de unieke kenmerken waarmee jij je onderscheid van de concurrentie.

Je weet duidelijk waar je naartoe wilt, maar hebt hulp nodig bij het vertalen naar beeld.

Je wil graag samenwerken met iemand die zich verdiept in jouw bedrijf en met je meedenkt.

Wat zit er in het branding pakket?

Samen gaan we op onderzoek uit waarmee jij onderscheidend bent van de concurrent. Tijdens de strategiesessie bepalen we de koers voor de visuele richting.

Met een moodboard bepalen we de sfeer, voordat we aan de slag gaan. Je ontvangt drie logo voorstellen waarna we een definitief logo, secundair logo en een submerk ontwerpen.

Tussendoor krijg je drie feedback rondes, we bespreken het ontwerp en kijken of dit de richting is waar jij blij van wordt. Pas zodra jij enthousiast bent gaan we verder met het volgende ontwerp.

Je ontvangt de definitieve bestanden voor zowel web als print. De branding vatten we samen in het branding guidelines document, zodat je de branding consistent kunt doorvoeren.

Het begint met het invullen van het werkboek en eindigt met jouw branding die preciés uitstraalt waar jij voor staat. Het hele proces neemt 4 tot 6 weken in beslag, wij bewaken de planning voor jou.

De investering bedraagt 1199 euro exlusief btw, dit betaaltermijn verdelen we in drie delen. 40% voor de start, 40% bij oplevering van het eerste concept en 20% bij oplevering.

Lieve woorden

Wil je starten met een het ontwerp van authentieke branding?

Vul het formulier in en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]