BRAND IDENTITEIT EN LOGO DESIGN

De branding van jouw bedrijf moeten de core values weergeven, helder en met flair. Hoe groot of klein je bedrijf ook is, een ontwerp met karakter is onmisbaar.

Bekijk de pakketten

WAAROM HET WERKT

Een sterke branding heeft aantrekkingskracht, voegt waarde toe aan het bedrijf en is onderscheidend van de concurrentie.

Je bent toe aan een sterke branding, een schwung waar je klanten verliefd op worden en een logo wat je doet glimmen van trots. Of één van beide – kan ook! Alleen wat is champagne zonder bittergarnituur, dat is een light versie. It is up to you: ga je voor slank of voor more to love?

Als eerst gaan we op ontdekkingstocht, we schijnen een zaklamp op alle hoeken van je bedrijf. We werken ons door het spinnenrag om álles over je bedrijf te weten te komen. In de tussentijd ga je aan de slag met een Pinterest bord, daar zet je alles op wat je aanspreekt qua branding en huisstijl ontwerp. Na het invullen van het digitale papierwerk, het Pinterest bord klaar is en je hebt onderzocht welke richting je op wilt gaan we aan de slag.

Voor welk pakket ga jij?

Een logo-concept bestaat uit het hoofdlogo, het secundaire logo, submerken, mogelijk iconen, patronen, illustraties en andere visuele elementen. En natuurlijk een bijpassend kleurenpalet. Ik lever bestanden voor zowel online als print. Vijf mockups zijn inbegrepen, deze kun je gebruiken om op sociale media je nieuwe visuele identiteit te lanceren.

Inclusief:
Strategiesessie
Moodboard
Kleurenpalet
Hoofdlogo
Secondair logo
Submerk
Iconen
3 feedback rondes
5 mockups
Kleurcodes voor web + print
Bestanden voor web + print

Een logo traject duur 3 tot 4 weken en kost 799 euro excl. btw.

Je ontvangt een complete ‘Brand Style Guide’ (pdf) met een overzicht van jouw nieuwe visuele identiteit; logo concept, web lettertypen, kleurcodes voor web en print, richtlijnen voor het gebruik van het logo en huisstijl. Een Brand Style Guide is ideaal voor het delen van de visuele identiteit met een drukkerij, grafisch ontwerper of voor je personeel of partners.

Inclusief:
Strategiesessie
Moodboard
Kleurenpalet
Hoofdlogo
Secundair logo
Submerk
Iconen
E-mail handtekening
Favicon
3 feedback rondes
Kleurcodes voor web + print
Bestanden voor web + print
Merk stijlgids PDF

Een branding traject duurt 4 tot 5 weken en kost 1199 euro excl. btw.

Met passende fotografie wordt jouw branding versterkt. Ik werk met vaste fotografen en help jou de juiste fotograaf te selecteren. Dit doe ik op basis van specialisatie en persoonlijkheid. Wil je de foto’s op een unieke locatie of een gestylde setting? Samen met jou en de fotograaf kijken wat het beste past. Voorafgaand gaat de fotograaf met jou in gesprek over je wensen.

Inclusief:
4 uur durende reportage
Nabewerking
1 contactmoment op locatie of via skype
Mogelijkheid tot aanlevering in specifieke afmetingen
Aangeleverd via WeTransfer
1 feedback moment

590 excl. btw en eventuele reiskosten

Maak de branding en webdesign af met een contentpakket voor sociale media. De visuele identiteit wordt doorgevoerd op alle sociale media kanalen waar jij met jouw bedrijf actief bent. De profielfoto, omslagfoto en stories templates voor de herkenbaarheid van jouw berichten. 

Inclusief:
Moodboard
Profielfoto in alle benodigde formaten
Omslagfoto
6 template designs in Canva of Photoshop
6 Instagram stories templates
Bijbehorende lettertypes

3 tot 4 weken | 799 euro excl. btw

RECENTE BRAND DESIGNS

Verschil maakt uniek.

Simpel is subliem.

Ontwerp is emotie.

Aandacht voor detail.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Ik bewaak de planning voor jou en geef je tijdens het project updates - kun jij je dagelijkse ding doen zonder zorgen.

Ik ben om
Veelgestelde vragen

Branding omvat de persoonlijkheid van jouw bedrijf. De identiteit die je bedrijf krijgt door branding zorgt voor de eerst indruk bij potentiële klanten. Alle losse elementen waar je potentiële klant contact maakt met jouw bedrijf is onderdeel van de branding. Van de tone-of-voice tot de kleuren die je gebruikt.

Eh nee, helaas niet. Branding is een samenvoeging van heel veel losse elementen die invloed hebben op de merkbeleving. We begrijpen heel goed dat je een budget hebt, maar alleen een logo verteld niet het hele merkverhaal.

Coccolare brandguide