Een goede website overbrugt de kloof tussen mooi ontwerp en conversie

Sterrenbeeld ondernemer

  • Je bent knettergoed in wat je doet, maar krijgt het niet echt lekker voor elkaar om dit online over te brengen. Wat je nu hebt staan is te arrogant, te bescheiden of in Comic Sans…
  • Je hebt stemmen in je hoofd, honderden fantastische bedrijfsideeën, maar door het dagelijkse brandjes blussen heb je de tijd niet om eens goed te luisteren, laat staan te structureren…
  • Je kijkt vaak met een half oog naar de concurrentie en twijfel slaat toe, waarom lijkt het daar zo makkelijk te gaan terwijl jij minstens zo goed werk levert?
  • Je verzint vaak meerdere smoesjes als een potentiële klant naar je website vraagt, want deze past allang niet meer bij wie je bent en wat je doet?

Geen nood, wie gelooft er eigenlijk nog in horoscopen. De wereld is je oester! Laten we dit samen aanpakken.

Herschrijf de sterren!

Van geen uitweg zien,

naar wingerien

Van geen uitweg zien, naar wingerien

Wat ik voor je kan doen:

  • Geef mij een uur van je tijd, je krijgt er een kop koffie en een spervuur aan vragen voor terug.
  • Aan het einde van dat uur heb ik een prima idee wie jij bent, wat jij je bedrijf wil laten uitstralen, wat er voor nodig is om dat te bereiken én of je eigenlijk wel koffie lust.
  • Ik ga direct aan de slag en maak een plan van aanpak die ik twee werkdagen later naar je toe stuur. Jij hoopt in de tussentijd dat mijn kamerplant het overleeft waar jij je koffie hebt gedumpt.
  • Nadat jij het plan van aanpak hebt goedgekeurd voor jouw online identiteit gaan we samen aan de slag om jouw doelen te bereiken.

Na de 6 tot 8 weken die een advies en ontwerptraject vaak in beslag neemt, proosten we met bubbels. Gelukkig lust je dit wel en ook mijn kamerplant kan weer glimlachen.

Nu al zin in bubbels

Wat anderen zeggen


Winge-wie

Op de voet gevolgd door Winge-hoe? De top twee vragen nadat ik mijzelf heb voorgesteld. Het genot van een unieke naam. De legende gaat dat toen mijn geboortebord in de tuin werd gezet vanaf dat moment alle auto’s in zijn achteruit werden gezet.

De creativiteit van mijn ouders bleek via de genen doorgegeven te zijn. Barbies, Furbies en My Little Ponies, ik speelde niet met ze, ik maakte ze mooier. Stylen, accessoires maken, zelfs het haar moest geknipt of in de krul. Daar als klein meisje begon het dus al. Geef mij een goede basis en ik maak het mooier en beter.

Tienerien kreeg haar eerste eigen computer, het aantal uren daglicht werd beperkt tot een minimum. Ik typte volledige tijdschriften over op eigen ontworpen websites, deelde deze vol enthousiasme met vriendinnen en besteedde zo uren aan mijn eigen online tijdschrift met maar liefst zes abonnees.

Doorspoelen naar nu, mijn omgeving weet mij te vinden voor de belangrijkste vragen in hun leven: welke kleur moet op de muur, welke schoenen moeten onder deze broek en welke blush past bij mijn huid – mijn advies wordt vaak gevraagd. Ik doe het graag, ik geniet van het kleine beetje advies waarmee ik kan bijdragen aan mooimakerij, ook voor jou.

Meer over Wingerien
Invloed door Cialdini