Bakkie doen?

Kom je een koffie doen bij mij op kantoor in het centrum van Deventer of spreek ik je online? Bij mij op kantoor krijg je macarons bij de koffie, online kun je jouw pantoffels en joggingbroek aan houden.

  FAQ

  Ja dat kan! De website is gemaakt in Wordpress, dit is super gebruiksvriendelijk. Ik leg je uit waar alles staat.

  Dit hangt af van het traject waar jij voor gaat. Een compleet branding en website traject duurt 6 – 8 weken. Dit is afhankelijk van de snelheid waarmee jij feedback kan geven.

  Ik kijk met je mee wat er al staat en wat je nog nodig hebt. De branding moet wel enigszins aansluiten bij de stijl die ik hanteer.

  Dit is het meest bekende en doorontwikkelde systeem om websites te bouwen. Er zijn veel opties gratis waar dit bij andere systeem betaald is. De mogelijkheden zijn eindeloos en de techniek is degelijk.

  Doe je veel met online marketing en wil je daar graag een landingspage voor maken? Ik kan een basis ontwerp voor je klaarzetten die je zelf invult, óf je kunt het natuurlijk bij mij uitbesteden.

  Ja zeker is de website dat. We beginnen bij het maken van een website met de desktop versie, daarna lopen we de mobiele versie na en passen we het ontwerp aan.

  Ja dat kan! Standaard is het bedrag op de offerte verdeeld over 3 termijnen. Heb je liever meer termijnen? Dan kan dat in overleg.