Wingerien Interieuradvies

INTERIEUR STYLING

Werken in een fijne ruimte versterkt je branding en boost je productiviteit.

Bekijk de pakketten

WAAROM HET WERKT

Een fijn kantoor wat aansluit op jouw branding neemt de klant mee in jouw wereld en geeft ze vertrouwen in je bedrijf.

Interieurstyling vtwonen

Je brengt meer tijd door op je kantoor dan thuis, geef jezelf een plek waar je graag bent. Ook in je kantoor kun je branding toepassen, niet door het letterlijk te nemen en je muren in brandkleur te schilderen. Denk aan de sfeer die je uitstraalt, kijk naar subtiliteit en de klant zal zich bij jou thuis voelen. Het is keer op keer wetenschappelijk bewezen dat mensen gevoelig zijn voor de omgeving waarin ze werken. Waarom dan een systeemplafond, blokjes tapijt en gele muren?

Interieurstylist Deventer
Voor welk pakket ga jij?

Bij dit pakket geef ik je een uur interieuradvies met een plan hoe je dit zelf kunt uitvoeren. We brengen in kaart waar je bedrijf voor staat, wat je wilt uitstralen en hoe je de ruimte gebruikt. Ik help je kantoor een fijne plek te maken waar je met trots je klanten ontvangt. Misschien heb je al een basis die je wilt houden? Of heb je een lege ruimte waar we los kunnen gaan? Door de juiste indeling, materialen en kleuren geven we de ruimte een fijne basis. Ik geef je advies over het meubilair, vloer- en raamproducten. Je ontvangt hierna het moodboard en verslag digitaal, zodat je direct aan de slag kunt!

Inclusief:
+ 1 uur advies
+ Moodboard
+ Verslag

2 tot 4 weken | 600 euro excl. btw

Contact opnemen

Bij dit pakket neem ik alles voor je uit handen en ontwerp ik een compleet interieurplan. We kijken naar jouw bedrijfsstrategie, het interieur sluiten we hierop aan en vertrekt de complete beleving van de klant. Door de juiste indeling, materialen en kleuren geven we de ruimte een fijne basis. Ik geef je advies over het meubilair, vloer- en raamproducten. We meten de ruimte in, maken een indelingsplan en kiezen de meubels. Je ontvangt hierna het moodboard, indelingsplan en productlijst digitaal.

Inclusief:
+ 2 uur advies
+ Moodboard
+ Indelingsplan
+ Productlijst
+ Verslag

4 tot 6 weken | 1499 euro excl. btw

Contact opnemen

Verschil maakt uniek.

Simpel is subliem.

Ontwerp is emotie.

Aandacht voor detail.

Kantoorstyling

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Samen gaan we kijken naar de strategie van jouw bedrijf. We kijken naar de ruimte, je behoeftes en hoe we dit kunnen doorvoeren in jouw kantoor.

Veelgestelde vragen

Hier komt binnenkort informatie.

Het interieurplan wordt in twee termijnen gefactureerd: 80% bij de start en 20% bij oplevering van het definitieve plan.

Interieurstyling kantoorstyling
LIEVE WOORDEN

KLAAR VOOR VERANDERING?

Ben je toe aan een elegante ruimte die naadloos aansluit bij jouw branding? Kies het pakket, we beginnen met een kop koffie en brengen in kaart welke richting jij op wilt.

Contact opnemen