Het a la carte menu

Welke ingrediënten heb je nodig om van jouw bedrijf een succes te maken?

Je zoekt een (online) identiteit voor je bedrijf? Een logo wat elegantie ademt, waar je ideale doelgroep voor zwicht en jou laat glimmen van trots? Moodboard, kleuren, lettertypes – aan elk detail schenken we aandacht.

Wat krijg je?

Een moodboard om de look & feel te vangen, een op maat gemaakt logo, lettertypes en een passend kleurpalet. Je ontvangt alle bestanden om zelf al je uitingen te voorzien van branding.

Wil je ondernemen met zelfvertrouwen en flair? De website is waar de potentiële klant voor je zwicht. Je verhaal, het beeld en de functies maken samen jouw online tijdschrift wat preciés past bij wat jij doet.

Wat krijg je?

Een volledig doordachte website die aansluit op jouw marketing. De website is responsive en gemaakt in Wordpress, dit maakt het makkelijk voor jou om later zelf aanpassingen te maken.

Ga jij jouw producten in een online shop verkopen? Dan heb je een snelle en overzichtelijke site nodig waar de klant makkelijk jouw product kan kopen. Een gebruikerservaring zo smooth dat de koopverslaving van jouw klant los kan gaan.

Wat krijg je?

Een volledig doordachte website die aansluit op jouw marketing. De webshop is responsive en gemaakt in WooCommerce, dit maakt het makkelijk voor jou om later zelf aanpassingen te maken.

In je online shop begint de ervaring van de klant met jouw bedrijf, maar hier eindigt deze niet. Wat valt er bij de klant op de deurmat? De ervaring van de online shop trekken we door in het verpakkingsmateriaal.

Wat krijg je? 

Een op maat gemaakt ontwerp voor de producten- of verpakkingen van jouw online shop. Van verzenddozen, stickers tot het vloeipapier – we creëren de beleving die je klanten bijblijven.

Een groot deel van je online identiteit wordt bepaald door tekst. Welke tone of voice hanteer je? En wil je teksten die seo-proof geschreven zijn? Of misschien twijfel je nog over je bedrijfsnaam.

Wat krijg je?

De tekstschrijver onderwerpt jou aan een vragenvuur om erachter te komen wat je ‘brand story’ is. Dit wordt vertaald naar een passende tone-of-voice voor jouw bedrijf.

De fotografie voor jouw branding speelt een grote rol in het eindresultaat. Trek je mooiste kleding aan die past bij de strategie van jouw branding, ga voor een locatie die aansluit bij waar jij voor staat en raak de juiste snaar bij je doelgroep.

Wat krijg je?

Advies van Wingerien over welke fotograaf aansluit bij jou, een fotoshoot en bewerkte beelden in hoge resolutie.

Een gerecht is niet compleet zonder toetje, bij Wingerien heb je keuze uit meerdere nagerechten die de beleving compleet maken.

Je hebt keuze uit:

 • hosting om de website snel en up-to-date te houden
 • onderhoud om de website veiligheid te garanderen en regelmatig te wisselen van content
 • social media templates om de nieuwe branding stijl door te voeren op je social media kanalen
 • marketingmateriaal om de beleving van de klant van on- naar offline door te voeren
Een kennismaking boeken

Het voorbeeldige online branding traject

In 6 tot 8 weken:

 • weet je waarin jij je onderscheidt van de concurrentie
 • heb je de strategie van je bedrijf helder
 • barst je van de ideeën om verder te groeien met je bedrijf
 • bezit je een volledige branding
 • heb je een website die duidelijk is
 • weet je hoe je zelf de website bijhoudt
 • bezit je bedrijf een eigen stijl
 • voel je je zelfverzekerd over je online identiteit
 • verwijs je mensen door naar je website met een grote smile

Op de snelheid van het proces heb je zelf veel invloed. Ben je snel of heb je even de tijd nodig om het te laten bezinken? In het traject zitten verschillende feedback momenten, hoe sneller de feedback terug is bij Wingerien hoe sneller het gaat.

Interessant!
Wingerien.com_Branding_Webdesign_Styling-06 Home

Doe de brandscan en ontdek jouw kansen!

Ontdek hoe je je online sterker positioneert

Ik kijk met je mee naar wat nu staat en geef je eerlijk advies over wat je nodig hebt om verder te komen met je bedrijf? Vul het formulier in, ik analyseer wat je tot nu toe hebt staan en plan een call met jou in om het te bespreken. Kun jij direct aan de slag!

  Hoe het werkt

  1 strategie

  Licht uit, spot aan! Wie ben je, waar wil je naar toe, hoe wil je gezien worden? Belangrijke vragen om eens goed te beantwoorden. Jouw visie bepaalt namelijk je strategie en je strategie bepaalt weer de richting van je online identiteit. Gooi daarna al je strubbelingen op mijn bord, wat gaat stroef, waar zie je kansen, wat gaat goed. Na deze sessie zijn de stemmetjes uit je hoofd en liggen ze in een plan op je bord.

  2 concept

  Met de kaders in beeld is het tijd om concreet te worden! Bestook mij met voorbeelden van de online identiteit van andere bedrijven die jij fantastisch vindt en ik analyseer welke stijl in combinatie met je strategie hier op aansluit. Ik zoek de best passende creatievelingen voor de fotografie en tekst. Het eerste concept valt al snel daarna op je digitale deurmat, na drie sessies feedback en puzzelen spring jij een gat in de lucht van enthousiasme!

  3 champagne

  Klaar om te lanceren! Het aftellen lukt niet goed door de bubbels die we zojuist hebben gedronken op je nieuwe online identiteit maar dat maakt niet uit. Je bent live! In de twee weken na de lancering zetten we de puntjes op de i en drinken we nóg meer champagne. Uiteraard blijf ik ook altijd bereikbaar na de lancering voor advies of aanpassingen. En ik leer je met liefde hoe je zelf kleine aanpassingen maakt.