Lichtpuntjes

Lichtpuntjes biedt troost aan mensen die het moeilijk hebben, hoe groot of klein het verdriet ook is – iedereen heeft soms een beetje liefde nodig. De standaard voor producten gericht op rouw zijn donker en somber, maar ook jonge mensen maken verdriet mee en daarom biedt Lichtpuntjes producten die van nú zijn.

Branding Lichtpuntjes
Home - Lichtpuntjes

Lisa: ‘Al een tijd wist ik dat ik een nieuwe website wilde voor mijn webshop. Ik heb een paar gesprekken met webdesigners gehad, maar helaas was er elke keer geen klik. Toen ontmoette ik Wingerien en ik twijfelde geen moment! Wingerien heeft echt passie voor haar werk en kijkt naar het totaalplaatje. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat! Ook kon ik haar vragen om nieuwe flyers te maken, helemaal passend bij de nieuwe website.’

Shop - Lichtpuntjes Wingerien.com

Om de producten in de webshop een mooie basis te geven blijft de gehele uitstraling licht, maar warm. De fotografie door Maureen geeft sfeer aan de website door het gebruik van natuurlijke materialen en props. Het gebruik van warme kleuren in de details past bij de uitstraling en missie van Lichtpuntjes: troost bieden in donkere dagen.

Lichtpuntjes webshop flyer