Website in een week

Houd jij van snelheid, snel schakelen en rijden op de linkerbaan? Dan is dit wat voor jou. In de wereld van de branding is het laten maken van branding in een dag onwijs populair. Hetzelfde principe maar dan anders – jouw website in een week klaar en gelanceerd. Gemiddeld duurt het maken van een website 6 tot 8 weken en moet je tussendoor wachten op een nieuwe feedback ronde. Dat kan sneller!

Dit wil ik!

Een website in een week is perfect voor ondernemers met meer to-do's dan tijd, startende ondernemers en iedereen die houdt van snel goede resultaten behalen.

Dit is wat je krijgt

Exact hetzelfde als bij een gewoon website traject! Een website in een week is wat intensiever voor jou, de deal is dat jij de hele week bereikbaar bent. Zie het als een week lang een designer in dienst, I’m all yours – of nou ja, elke dag van 9 tot 5 uur dan. We beginnen op maandag met het ontwerp van de homepage, pasen het heen en weer en gaan verder met de overige pagina’s. Tussendoor drink jij een kop koffie en zet ik mijn beste beentje voor. Om dit waar te maken bereiden wij ons samen grondig voor.

Dit wil ik

Opgesomt in bulletpoints

 • Wordpress website
 • Maximaal zes pagina’s, bijvoorbeeld: home, aanbod, werkwijze, over mij, veelgestelde vragen en contact
 • Voldoet aan alle juridische eisen, het heeft een pagina met algemene voorwaarden, een privacyverklaring en een cookiemelding
 • Een volledig ontwerp in lijn van jouw branding, we gaan voor een online magazine – niet de look van een lokale courant.
 • Klaar voor mobiel

Voorbereiding is key

Om in de designweek direct te kunnen vlammen is het belangrijk dat de voorbereiding gedaan is. Voor we van start gaan krijg je van mij wat huiswerk. Ik heb de branding elementen nodig, beeld en tekst. Je levert een lijst aan van minimaal drie website die je te gek vindt. Dan zijn we klaar voor de start.

Na de designweek:

 • Staat jouw website live!
 • Kun je aan de slag gaan met de marketing
 • Sta ik aan de zijlijn te glimmen van trots
 • Hengel jij je nieuwe klanten binnen via het contactformulier
 • Laat jij iedereen weten dat je een nieuwe website hebt
 • Kun je eventueel je site laten uitbouwen met een blog of shop
Ik wil dit!

FAQ

Ja zeker, in deze week ben ik volledig committed aan jouw project. De tijd is bij een regulier traject meer uitgesmeerd, nu clusteren wij het samen in een week. Dezelfde kwaliteit in minder tijd!

Bij een regulier traject gaat er erg veel tijd uit naar het voorbereiden en begeleiden van het traject. Het voorwerk doe je bij dit traject zelfstandig.

Om snel te kunnen schakelen verwacht ik dat je elke dag bereikbaar bent om super snel feedback te leveren. Zonder feedback stagneert het project.

Ja! Het fijne aan Wordpress is dat je er alles aan toe kan voegen. Je kunt na afloop bijvoorbeeld een blog bijboeken, daar krijg je een aparte offerte voor. Het is ook een systeem waar je zelf mee aan de slag kunt.

Het kan zijn dat je een betaalde plugin nodig hebt voor een bepaalde functie. Veel plugins brengen een bedrag per jaar in rekening. Van tevoren geef ik dit altijd bij je aan zodat je op dat moment kunt beslissen of je dat wil of niet. Er zijn een aantal betaalde plugins voor bijvoorbeeld Cache die je van mij krijgt.

Dit is precies wat ik zoek

Boek je kennismakingsgesprek om te kijken of het een match is. We bespreken jouw project via Zoom en kijken of dit het beste pakket is voor jouw klus.

Fout: Contact formulier niet gevonden.