Aanbod

Website in een week speciaal voor de interieurprofessional

Hé interieurprofessional, wat ben je al enorm goed bezig! Je volgt de cursus bij Room the Agency over hoe je nou eigenlijk de online marketing opzet voor jouw bedrijf. Een stap die veel ondernemers overslaan, waardoor jij nu al je voorsprong hebt gemaakt. Maar misschien denk je nu wel ‘ik krijg straks heel veel websitebezoekers, maar ik ben niet erg trots op hoe mijn website er bij staat – help!’

Naar het aanbod

Van niet je website willen laten zien,

naar wingerien

In de extra bonus module van de cursus heb je mij voorbij zien komen in het Expert Interview met Anne. Daarin vertel ik wat ik voor jou als ondernemer in de interieurbranche kan betekenen.

Met mijn eigen achtergrond als interieurontwerper heb ik later het pad van de marketing bewandeld. Uiteindelijk heb ik mijn perfecte baan zelf gecreëerd door het ontwerpen en bouwen van websites voor creatieve ondernemers uit veelal de interieurwereld. Een win-win, want ik snap helemaal hoe het er bij jou achter de schermen aan toe gaat.

Is jouw favoriete kleur ook Ammonite van Farrow&Ball? Dan snappen wij elkaar (de perfecte combinatie van zand en grijs, licht genoeg, fris en ook sfeervol – oké ik hou op).


200eurokorting

Het aanbod voor de deelnemers

van het online marketing programma

Houd jij van snelheid, snel schakelen en rijden op de linkerbaan? Dan is dit het aanbod voor jou. In de Website in een Week gaan we een week lang intensief samenwerken aan jouw nieuwe website. Na deze week is de nieuwe website klaar om te lanceren.

Geschikt voor jou wanneer je:

  • Weet hoe je perfecte website er uit mag zien
  • De teksten, beeld en branding voor de website al klaar staan (zo niet, dan kan ik je hierbij helpen)
  • Jij zelf de beslissingen maakt en niet afhankelijk bent van de meningen van de anderen
  • Je nog geen website hebt of een kleine website hebt die er uit mag zien als een magazine
  • Jij een week lang voldoende tijd kan vrij maken om te reageren op mijn voorstellen

Normaal gesproken is de investering voor een Website in een Week 1780 euro. Kun je laten zien dat je het Online Marketing Programma van Room the Agency volgt? Dan krijg je van mij 200 euro op dit product en bedraagt de investering 1580 euro voor jou als interieurprofessional.

PS Beland je nu op deze pagina en vraag je je af over welke cursus Online Marketing voor Interieurprofessionals ik het heb? Dit is de link naar het programma, laat je gegevens achter op deze pagina om te zien wanneer de cursus van start gaat.